Her er du:
Opplevelser

Hos Luden Selskapslokale har du muligheten til å booke forskjellige aktiviteter, kombinert med selskap. Noen av mulighetene er:
• Sightseeing med M/S Miljødronningen
• Kurs/Konferanse
• Vorspiel før konserter på bl.a. Koengen
• Nachspiel etter konsert
• Foredrag om miljøtemaer med NMFs leder Kurt Oddekalv
 
Skal du arrangere kurs, konferanse, eller bursdag og bryllup, og du ønsker noe litt utenom det vanlige, så kan vi sette sammen en dag breddfull av opplevelser. Her er bare noen eksempler på hva vi kan tilby, ta gjerne kontakt med dine idéer eller for å få videre forslag.

Kombinasjon Trekløveret
For eksempel, dagen starter med en god, økologisk frokost på Luden mens Miljødronningen venter ved bryggen utenfor. Enten dere vil gjennomgå fagmateriale eller bare kose dere på ute på fjorden, så har M/S Miljødronningen mange muligheter med nytt, moderne utstyr og hun er sertifisert forsknings- og konferansefartøy. Vi serverer gjerne lunsj underveis.
 
Videre går ferden til kaien ved Osøen hvor et forfriskende glass vin og en opplevelsesrik kveld på Seletun Miljøhotell venter på dere. Miljøsenteret Seletun har store muligheter for utendørsaktiviteter med noe av Bergens vakreste natur som bakgrunn. Dere kan prøve dere på blant annet øksekast, pil og bue, kajakk og fisketurer.
 
Seletun kan tilby en nydelig middag med garantert trygg mat. Resten av kvelden kan nytes i restauranten, eller ute med live musikk. Seletun har egen scene og et overbygget amfi med 180 sitteplasser. Her kan det arrangeres konserter, revyer og teater. Det er muligheter for å ha bål i en grue i tilknytning til scene og amfi.
 
Kvelden avrundes med søvn i restaurerte rom i 1800-talls stil. Seletun har overnattingsplasser til 30 personer, som skal utvides til 50. De mange husene på Seletun har få rom i hvert hus, sammenlignet med andre hoteller, og det gir en egen ro.
 
Helikopter Folgefonna
Bare fantasien setter grenser for Miljødronningen vår. Vi kan arrangere action-fylt dag med båttur til Hardanger, etterfulgt av helikopterflyving over Folgefonna. Miljødronningen har helidekk for tre-tonnshelikopter. NMF samarbeider blant annet med Fonna Fly og reise- og turistnæringen. Dette åpner for en noe annerledes blåtur.
 
Ønsker dere et mer kulturelt innslag i dagen, kan dere starte dagen med en god frokost på Luden før Miljødronningen frakter deg i naturskjønne omgivelser til for eksempel Lysøen museum for å nyte en sommerkonsert eller for å vandre i museet.
 
Høres dette fristende ut? Ta kontakt med oss, så får du en omvisning og vi kan gi deg et tilbud.
Telefon: 91 91 20 15 
Epost: luden@luden.no
 
 

Norges Miljøvernforbund

Besøksadresse:
Ludeboden,
Skuteviksboder 24,
5035 Sandviken
Postadresse:
Postboks.593, 5806 Bergen

Kontaktinformasjon

Tel: 55 30 67 00
Faks: 55 30 67 01
Epost: nmf@nmf.no
Org.nr: 871 351 082
Kontonr: 3633 41 17116
fb_liten twitter_liten

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter fra NMF.
Registrer deg med din e-postadresse:
Epost :
Liste :