Velg interesseområde i menyen under for flere saker:

Publisert: 03.10.2014
 
I kveld i Kjøllefjord samlet Miljøvernforbundet Nordkyn sitt nærmiljø for å holde folkemøte mot oppdrett, med miljøkafe og foredrag av Kurt Oddekalv. I kampen mot de ødeleggelsene oppdrettsnæringen påfører fjordene våre, må vi stå sammen, lokalt og sentralt.
 
Ved å samarbeide lokalt og sentralt, øker det sjansene for å vinne nettopp DIN sak. Med din lokalkunnskap og med Miljøvernforbundet i ryggen står vi sterkere.  Vi bistår med assistanse og veiledning til deg og din nærmiljøgruppe, og gir deg verktøyene til å endre miljøpolitikken i ditt lokalsamfunn.
 
Lokal kunnskap og forankring er et svært viktig verktøy i mange miljøsaker, og utgjør ofte forskjellen mellom seier og fortsatt kamp. De store endringene begynner på grasrotnivå, og hvis du allerede leser dette, har du sannsynligvis tatt det største steget mot å forbedre nettopp ditt nærmiljø.  

En nærmiljøgruppe jobber med miljøsaker i sitt nærmiljø og får bistand til dette fra Miljøvernforbundets hovedkontor. For å starte en nærmiljøgruppe må man være minst 3 personer, og man har årsmøte og eget budsjett. Hovedkontoret bidrar med tyngde og fagkunnskap, og kan gi assistanse og veiledning til gruppen. Hovedkontoret bistår også med flygeblad, brosjyrer og verveblokker og annet nødvendig materiell. Sammen løser vi miljøsaker på best mulig måte, med lokal forankring! 

Ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg til å påvirke avgjørelser som tas i nærmiljøet.

Skriv en e-post til medlemmer@nmf.no for mer info.

 

Norges Miljøvernforbund

Besøksadresse:
Ludeboden,
Skuteviksboder 24,
5035 Sandviken
Postadresse:
Postboks.593, 5806 Bergen

Kontaktinformasjon

Tel: 55 30 67 00
Faks: 55 30 67 01
Epost: nmf@nmf.no
Org.nr: 871 351 082
Kontonr: 3633 41 17116
fb_liten twitter_liten

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter fra NMF.
Registrer deg med din e-postadresse:
Epost :
Liste :