HestetransportDen vakre naturen på Vestlandet roer både kropp og sinn,  og vi anbefaler å spasere det siste stykket inn til tunet, dersom du har mulighet til det. Det er en fin, liten tur som kan rette sinnstemningen mot den miljøvennlige atmosfæren vi har skapt her. Men har du vansker med å gå, kan vi selvsagt arrangere transport helt frem.
 
Hest og vogn kan også leies i forbindelse med bryllup, konfirmasjon og lignende. Kommer brudeparet til hest, vil det uten tvil gi bryllupet et eget særpreg. Seletun har en rekke forskjellige vogner og utstyr til alle formål.
 
 
 
 
 
 
Oselver 
Våre trofaste Oselvere står også klar til å trygt frakte både brudepar med brudefølge eller gjester som har lyst på en anderledes transport opplevelse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Parkering 
Parkeringsplassen vår er relativt liten og rommer inntil 10 biler. Den lange og smale kjærreveien som ormer seg bort til parkeringen kan også være litt vrien når mange biler ferdes her så det kan være lurt å planlegge transport logistikken på forhånd noe vi selvfølgelig er behjelpelig med.
 
 
 
 
 
 
 

Norges Miljøvernforbund

Besøksadresse:
Ludeboden,
Skuteviksboder 24,
5035 Sandviken
Postadresse:
Postboks.593, 5806 Bergen

Kontaktinformasjon

Tel: 55 30 67 00
Faks: 55 30 67 01
Epost: nmf@nmf.no
Org.nr: 871 351 082
Kontonr: 3633 41 17116
fb_liten twitter_liten

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter fra NMF.
Registrer deg med din e-postadresse:
Epost :
Liste :