Her er du:
Hest og vognSeletun er sansynligvis Europas mest miljøvennlige hotell og selskapslokale, langt vekk fra bystress og forstyrrende elementer. Her tilbys fantastiske opplevelser i stemningsrike omgivelser midt i Osvassdraget dypt inn i den skjønne vestlands naturen. Her ute på en seksten måls halvøy ligger Seletun å venter på gjestene sine. De fem byggene som i dag er Seletun var opprinnelig verneverdige hus samlet fra Nordvestlandet på 60 tallet, og satt opp igjen på denne halvøyen. Det eldste huset er fra 1745 og alle husene er nå rehabilitert etter gammel byggeskikk. Ute som inne vil du fornemme den lune atmosfæren som slike gamle bygninger gir. Inne skaper tømmerstuene kos og hygge på en måte vi sjelden klarer å gjenskape i moderne byggemiljø. Et mer nasjonalromantisk sted skal du leite lenge etter. 

Her finnes det sengeplasser til 37 personer fordelt på 21 rom og eget brudehus som er bygget i tråd med de gamle tre dagers bryllups tradisjonene. Naturen og omgivelsene på halvøyen gjør at Seletun egner seg særdeles godt for utendørs bryllup om sommeren. Hvis været er fint kan vi servere opptil 180 stk utendørs på gressplenen foran hovedhuset. Er været utrygt kan vi flytte selskap på 120 personer under tak i scene området eller sette opp partytelt. Innendørs er det litt begrensninger pga størrelsen på bygningene og største spisesalen holder ca 40 personer. Utendørs finner vi en konsertscene med sitteplass til 200 stk og stor bålplass, grillhytte med steingrill som går på gass, 8 kanoer som kan brukes i Osvassdraget, liten sandstrand, fiskemuligheter og byeskytter bane bare for å nevne noe. Aktivitetene er perfekte til dag en i et bryllup over flere dager.

Hvis brudeparet ønsker alternativ transport til og fra Seletun kan vi tilby både hest og vogn eller vi kan ro brudeparet med følge opp elven slik man ser på bildet ”Brudeferden i Hardanger”

 

Bryllupspakke dagsarrangement fra kr 12 000,-

  •   Leie av den seksten måls store eiendommen og overnatting i brudehuset for brudeparet.
  •   Hovmester som er med på planlegging og sørger for gjennomføringen på Seletun
  •   Mat, drikke, overnatting for gjester og eventuelle aktiviteter kommer i tillegg til pris.

To dagers bryllupspakke fra kr 18 000,-

I den to dagers bryllupspakken velger man å holde en sammenkomst dagen før bryllupet der de to familiene kan møtes og bli litt bedre kjent. Vi har mange aktiviteter som passer godt til denne dagen som kan avsluttes med f eks utendørs grilling i grill hytten eller underhodning og leirbål i sceneområdet.

Tre dagers bryllupspakke fra kr 24 000,-

Det mest vanlige er vel at bryllupet foregår på dag to og bryllupsfesten fortsetter på dag tre. Men det er også mange som foretrekker å ha to dager med mingling, aktiviteter og vourspiel før den store dagen endelig kommer. Her er det helt opp til brudeparet hvordan de vil legge opp festen sin.

Overnatting på enkelt rom koster kr 800,- dobbelt kr 1400,- Dobbel+ enkel kr 1900,- (Inkl. frokost.)

Aktiviteter koster kr 95,- pr aktivitet pr person.

Aktiviteter

På Seletun har vi lagt til rette for forskjellige aktiviteter som blant annet kanoturer, fisking, pil og bue bane, lasso kasting, øksekast, fotball, vollyball, badmington og crocett. Pris på aktiviteter gis på forespørsel og varierer litt etter antall gjester og aktivitet.

Visning

Seletun er nesten umulig å beskrive med ord, det må rett og slett bare oppleves for å gi stedet det inntrykket det fortjener. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende visning og bryllupsprat på Seletun.

Vi befinner oss i Engevikveien 130 midt i Osvassdraget i nærheten av Kalandseid bare 25 minutter fra Bergen.

Telefon 55 92 69 50           
Mail: luden@nmf.no

Norges Miljøvernforbund

Besøksadresse:
Ludeboden,
Skuteviksboder 24,
5035 Sandviken
Postadresse:
Postboks.593, 5806 Bergen

Kontaktinformasjon

Tel: 55 30 67 00
Faks: 55 30 67 01
Epost: nmf@nmf.no
Org.nr: 871 351 082
Kontonr: 3633 41 17116
fb_liten twitter_liten

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter fra NMF.
Registrer deg med din e-postadresse:
Epost :
Liste :