Her er du:
Publisert: 23.11.2010
Dette er mobilaplikasjonen som vil hjelpe elbileiere å finne alle landets ladestasjoner, og er koblet direkte til NOBIL-databasen som oppdateres fortløpende. Den foreligger nå i en gratis nedbarlast versjon for iPhone og Androidtelefoner.
Kort oppsummert fra Apphuset om nyvinninger m.m.i LadeNå! versjon 2.0:
Bilde av ladestasjonen, antall plasser, om den er gratis eller avgiftsbelagt, om det er tidsbegrensning, hvilke ladefart, hvilke type og beskrivelse av ladestasjonen.
Knyttet opp til NOBIL sin database over ladestasjoner i Norge.
Kjørehenvisning til ladestasjonene utfra din plassering.
Listevisning sortert etter distanse.
Oppdatert grafikk + Retina-grafikk for iPhone 4.

Dette er et nyttig verktøy for alle elbileiere som har behov for å lade. LadeNå! er blitt mer anvendelig en tidligere da den nå støtter flere typer telefoner. Ikke bare iPhone, men også dem som har Android som operativsystem. Denne versjonen ble klar for nedlastning idag, bare besøk Apphusets side for LadeNå!.

Det er verdt å merke seg at LadeNå! oppdateres like kjapt somladestasjoner.no. Det vil si at enhver endring som gjøres i NOBIL, umiddelbart blir tilgjengelig for elbilister som søker etter ladestasjoner.
 
Elbileiere som har tips om ladeplasser som ikke er registrert kan også melde inn disse. Det er av stor betydning for tjenesten at elbileiere tipser Norstart eller NOBIL om feil, mangler eller andre avvik på ladestasjonsoversiktene som genereres fra NOBIL.
Send epost, bruk tipsskjemaet på NOBIL eller tipsknappen til LadeNå!.
Kilde: www.elbil.no 

Norges Miljøvernforbund

Besøksadresse:
Ludeboden,
Skuteviksboder 24,
5035 Sandviken
Postadresse:
Postboks.593, 5806 Bergen

Kontaktinformasjon

Tel: 55 30 67 00
Faks: 55 30 67 01
Epost: nmf@nmf.no
Org.nr: 871 351 082
Kontonr: 3633 41 17116
fb_liten twitter_liten

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter fra NMF.
Registrer deg med din e-postadresse:
Epost :
Liste :